Agilitykentän käyttö sekä varatut vuorot

 
Agilitykentän käyttö alkaen 2018
 
Harjoitteluoikeus on seuran jäsenillä, vapaa-ajalla tapahtuva harjoittelu ei ole maksutonta vaan kaikki maksavat vapaaharjoittelumaksun. Tämä maksu oikeuttaa harjoittelun silloin kun kenttä on muusta käytöstä vapaa. Maksu määräytyy siten että siihen huomioidaan myös talkoiden osuus, talkoovelvoite on kaikilla harjoitteluoikeutta käyttävillä, sekä omatoimivuorolaisilla. Talkoovelvoitteesta ja treenimaksusta vapautetaan ryhmien vetäjät (ei koske nimettyä omatoimivuoron vetäjää) sekä hallitustyötä tekevät.
 
Omatoimivuoro:
Maksu oikeuttaa harjoittelemaan ennalta sovitun vuoron mukaan, maksu sisältää myös vapaaharjoitteluoikeuden. Omatoimivuoroa ei saa henkilö/henkilöt ketkä eivät edusta kilpailuissa Harjaa, Ohjattu harjoittelu: harjoittelumaksu sisältää oikeuden ohjattuihin harjoituksiin, kurssimuotoisesti. Muu kentän käyttöoikeus voidaan myös sisällyttää kurssiin kurssin ajan.
 
Talkoovelvoite:
Kaikki seuran harjoituskenttiä käyttävät sitoutuvat talkoilemaan yhteensä vähintään 10 tunnin ajan. Estevaraston avain laitetaan lukolliseen numerosarjalla avattaavaan avainkaappiin. Numerokoodin saa kun on maksanut harjoittelumaksun, tai toimii yhdistyksen yllämainituissa tehtävissä. Tämä toimii myös niille ketkä vuokraavat kenttää omaan käyttöönsä, koodi vaihtaan säännöllisesti ja koodi annetaan vain varanneelle henkilölle.
 
Maksuista: Omatoimisen varatun vuoron saa vain seuran jäsen, joka myös edustaa seuraa. Koko kesäkausi on 30€, sisältäen vapaaharjoittelun. Maksun päälle 10h talkoovelvoite.
 
Vapaa harjoittelu: -Seuran jäsen muttei edustusta: 60€ + talkoot -Seuran jäsenyys ja edustus: 20€ + talkoot Seuraan kuulumaton pelkästään kertamaksulla 5€/krt seuran jäsenen seurassa. Ei tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
 
Nämä maksut ohjataan luonnollisesti omalla viitteellä agipuolelle ja rahat käytetään esteiden uusimiseen ja koulutusten järjestämiseen.
 
Nämä uudet säännöt tulevat käytäntöön toukokuun 2018 alusta alkaen. Kumpaankin koppiin tulee uusi lukko, avain laitetaan kaappiin jossa numerolukko. Numeron saa kun lähettää sähköpostilla kuitin maksetusta treenioikeudesta osoitteeseen jaanalei85@gmail.com
 
Maksu tulee suorittaa seuran tilille FI32 5037 0520 0874 91 viitteellä 4213 Jos pankki ei hyväksy viitettä, niin laitathan sen viestikenttään.